Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne magánórát...

Érdemes lenne magánórát tartani angolból?

Figyelt kérdés

Szeretnék angolból korrepetálást adni, csak félek, h nyelvvizsgával ez nem lesz elég. Tőlem fiatalabbakkal, maximum nyolcadik osztályosokkal foglalkoznék. Nem vizsgára készíteni! (nem akarok felelőtlenül senkit tanítani). Némi nyelvtant, kifejezések és gyakorló feladatokat gondoltam, amiket én is biztosan tudok. Nagyon nagy baj lenne, ha ezt nyári munkaként csinálnám? (pénzt gyűjtök a londoni utamhoz, ami ősszel lesz)

Egyébként egy kis településen élek, lennének tanítványok kis számban, de nekem elég lenne.

2012. ápr. 4. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni, csak a hirdetésbe írd úgy, hogy pl "friss nyelvvizsgás" vagy "középfokúval rendelkező", szóval valami olyat, amiből kiderül, hogy nem egy 30 éve tanító pl egyetemi tanár vagy, vagy ilyesmi. Így csak azok keresnek meg, akiknek ez megfelel.
2012. ápr. 4. 21:39
 2/14 A kérdező kommentje:

Ez tényleg jó ötlet :) Mindenféleképpen oda fogom írni, h tudják.

Köszönöm a segítséget!

2012. ápr. 4. 22:12
 3/14 anonim ***** válasza:

Neked kell tudnod, hogy megbirkózol-e ezzel a feladattal.

Azért remélem felsőfokúd van és úgy szeretnél tanítani. (Bár ez sem feltétel, csak "jobb" ha egy szinttel jobban tudod a nyelvet, mint ahogy tanítasz, de ez csak egy tipp.)

2012. ápr. 4. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Végülis, ha csak alap szinten tanítja (általános iskolásoknak), akkor egy középfokkal is eggyel feljebb van. :)
2012. ápr. 4. 22:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, de ki tudja, lehet valaki akkor más középfogút akar... :P
2012. ápr. 4. 22:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezért kell minden fontosat beírni a hirdetésbe, hogy végül ne legyen félreértés. :)
2012. ápr. 4. 22:30
 7/14 anonim ***** válasza:
vannak ismerőseim akik nyolcadikban középfokúztak, tizedikben felsőfokúztak, úgyhogy vigyázz:)
2012. ápr. 5. 00:53
 8/14 anonim ***** válasza:
utolsónak üzenem én 16 évesen CPE.ztem úgyhogy nem kell oda lenni a 8.ban középfok 10.ben felsőfokúzással
2012. ápr. 5. 02:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez nem verseny, hogy ki hogy beszél angolul, szerintem nem is érdekel senkit :), hanem a kérdező segítséget kért. :) Továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy be kell írni a hirdetés szövegébe, hogy milyen szinten lévő gyerekeknek szólna az oktatás.
2012. ápr. 5. 09:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Sajnos nem felsőfokúm van, csak középfok. Ezért is szeretnék tanítani, h ezáltal is többet és jobban tanuljak. Általános iskolásokat akarok megcélozni, mert szerintem az ő szintjüket biztonsággal tudom tanítani.

Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)

2012. ápr. 11. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!