Érdemes lenne magánórát tartani angolból?
Szeretnék angolból korrepetálást adni, csak félek, h nyelvvizsgával ez nem lesz elég. Tőlem fiatalabbakkal, maximum nyolcadik osztályosokkal foglalkoznék. Nem vizsgára készíteni! (nem akarok felelőtlenül senkit tanítani). Némi nyelvtant, kifejezések és gyakorló feladatokat gondoltam, amiket én is biztosan tudok. Nagyon nagy baj lenne, ha ezt nyári munkaként csinálnám? (pénzt gyűjtök a londoni utamhoz, ami ősszel lesz)
Egyébként egy kis településen élek, lennének tanítványok kis számban, de nekem elég lenne.
Időpont 04-05 02:49
nagyon ügyes vagy, de itt konkrétan középfokút említettek, és ez jutott róla eszembe, annak kapcsán, hogy 8. osztályban nem biztos, hogy valaki az i am-nél tart. példát hoztam fel, hogy nem elég a középfok oktatáshoz. te meg csak azért írtál be, dagadjon a mellyed fiam. leülhetsz.
Igazándiból ezt utolsónak üzenem , vannak elvek Cambridgeben az van hogy ha CPE van akkor taníthatsz angolt arra azt mondják ,
én leszarom hogy nekem az van persze ez kell majd külföldre , de ha hiszed ha nem örülnék ha franciából lenne ilyen képesítésem , mert 1 nyelvet nem elég jól tudni ,
meg jelezném a nyelv egyénfüggő arra nem lehet úgy büszkének lenni mint egy 100% matek vagy irodalom vagy töri érettségire.
És summa summarum én középfokkal nem tanítanék max jelenidőt meg múlt időt azt annyi,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!