Angolból nehéz az emelt érettségi?
Figyelt kérdés
illetve miben külömbözik az emelt angol érettségi és a felső fokú nyelvizsga?
melyik a nehezebb?
és ha szeptemberben angolból középszintű nyelvizsgázom akkor 2013 évvégén az emelt érettségi belőle mennyivel lenne nehezebb?
és a pontjaim hogy oszlanának meg?
elég a nyelvizsga? mert főiskolára szeretnék menni, de ha emeltezem akkor az az angol lesz, de tanácstalan vagyok
2012. ápr. 2. 16:08
1/7 anonim válasza:
Én az emeltet nagyon könnyűnek éreztem, de mindig is jó nyelvérzékem volt. Kb. egy középszintű nyelvvizsga nehézségi szintje fölé tenném kicsivel. Mindenképpen megéri megcsinálni, hiszen 50 pontot ér, a nyelvvizsga pedig csak 28-at a jelenlegi pontszámítás szerint.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor hagyjam a nylevizsgáz most? és inkább emeltezzek angolból?
2012. ápr. 2. 16:24
3/7 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál. A biztonság kedvéért azért töltsd le az elmúlt évek feladatait az Oktatási Hivatal oldaláról és nézz bele, hogy menne-e.
4/7 A kérdező kommentje:
a nyaramat erre rászánnám, de köszönöm az ötletet :)
2012. ápr. 2. 16:37
5/7 anonim válasza:
nyaradat? elég rá 4 nap de amúgy angol felsőfokú nyelvvizsgátm indenképp kell tenni lehetőleg IELTS,TOEFL,CAMESOL féléket de sajnos az ordenáré érettségivel 10 ponttal többet kapsz.
6/7 A kérdező kommentje:
4 nap alatt megtanulok mindent egy emelt érettésihez
hát elég jó lehetsz ha neked ez megy :D
emeltezzek is angolból meg felső nyelvizsgám is legyen? hát ennyire azért nem akarom nyomatni a nyelvet
2012. ápr. 2. 20:54
7/7 anonim válasza:
Csinálj emeltet, én is arra készülök idén. Nyelvvizsgám már megvan középfokon, az emelt szintű érettségi egy erős középfokú nyelvvizsga szintjével felel meg. Megéri, hiszen több pont is jár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!