Középszintű érettségi tételek angolból?!
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem vagyok lusta kidolgozni őket, csupán valami támpontra lenne szükségem, hogy miket is várnak el, na és arra is oda szeretnék figyelni, hogy nyelvtanilag rendbe legyenek a dolgok. :)2012. jan. 14. 10:00
1/7 anonim válasza:
Délutánra megkeresem és adok linket.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! :)
2012. jan. 14. 10:32
3/7 anonim válasza:
azokat minek kidolgozni? nekem 100% lett 0 perc tanulással 15évesen hajóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
4/7 anonim válasza:
na, eddig még nem sikerült megtalálni, pedig valahol megvan, ha meglesz küldöm a linket... :D
5/7 A kérdező kommentje:
Valakinek van nyelvérzéke, valakinek kevésbé. Mindenesetre én biztosra szeretnék menni.
Köszönöm Flash! :)
2012. jan. 15. 21:03
6/7 anonim válasza:
Beszéltem az angoltanárommal, kedden elhozom tőle amiből mi tanulunk, addig itt van ez : [link] .
7/7 A kérdező kommentje:
ÓÓ, nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!
2012. jan. 17. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!