Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki lefordítaná ezt nekem?...

Valaki lefordítaná ezt nekem? Spanyol

Figyelt kérdés

Hoy amaneci en otra habitacion y sabia que esa no era mi mujer, quiero imaginarme que no es realidad que todo era un sueño pero no es verdad lo siento me duele pero algo pasa entre tu y yo, el fuego, la noche es algo en su mirada que me hipnotizó se a roto en mil pedazos este corazon de dolor sin ser yo y ya no se que hacer para pedir perdon se que te he fallado cometi un error

[ne hurrogjatok le lécci, előre is köszi]

2009. okt. 21. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ma egy másik szobában ébredtem, és tudtam, hogy ő nem a feleségem. Szeretném azt képzelni, hogy ez nem a valóság, hogy csak egy álom volt, de ez nem igaz. Sajnálom, fáj, de van valami köztünk, a tűz, az éjjel, valami a tekintetében, ami elvarázsolt. A szívem ezer darabra tört a fájdalomtól, de nem én voltam és már nem tudom, mit tegyek azért, hogy bocsánatot kérjek. Tudom, hogy megbántottalak, hibát követtem el.
2009. okt. 21. 22:05
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!:)
2009. okt. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!