Hogyan fejlesszem az angol tudásomat?
Figyelt kérdés
Szóval tavaly már emeleteztem angolból, egész jól megy, persze vannak 'lyukak' a sajtban, de a fő porblémám, hogy nehezen értem meg, amit mondanak, úgy értem különböző nemzetiségű emberek, más akcentus stb, és ezt hogyan javíthatnám, mert ha megértem mit kérdeznek vagy mondanak, akkor mindre tudok angolul válaszolni, de a megértéssel vannak gondjaim, nézzek angol feliratos filmeket, vagy mi segíthetne?2013. júl. 2. 16:00
1/3 A kérdező kommentje:
emelteztem akart lenni, bocsi.. :D
2013. júl. 2. 16:01
2/3 anonim válasza:
Igen, nézz feliratos filmeket. Én a kedvenc sorozataimat néztem így: megnéztem egy epizódot felirattal, közben az ismeretlen szavakat kiszótáraztam, megtanultam őket majd újra megnéztem azt az epizódot de felirat nélkül.
3/3 webnyelv válasza:
Nézz pl. híreket a neten:
Ha bal oldalon fent a nagy képre kattintasz, megjelentik egy videó, alatta a szöveg, angolul. Minden nap friss hírek, szóval alapanyag lesz bőven. És ez legalább kellőképpen nehéz is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!