Lefordítanátok magyarra?
Figyelt kérdés
the nvidia system sentinel is reporting that the Nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power.
to protect your hardware from potential damage or causing a protential system lockup. the graphics processor has lowered its:performance to level that allows continued safe operations
2013. jún. 1. 21:35
1/2 anonim válasza:
Az nvidia rendszer felügyelete jelenti hogy az Nvidia-powered grafikus kártya nem kap megfelelő energia ellátást.
Annak érdekében hogy hardverét megkímélhesse a potenciális/valószínű károsodástól vagy hogy az potenciális rendszer leállást okozzon a grafikus processzor csökkentette a teljesítményét arra a szintre amelyen lehetséges a további biztonságos működés.
2/2 anonim válasza:
az nvidia system sentinel jelenti, ha az Nvidia grafikus kártya nem kap elegendő áramot. Hogy megvédje a hardvert a megrongálodástól, vagy a rendszert az összeomlástól, a grafikus processzor lecsökkenti a teljesítményét arra szintre, ahol a műveletek biztonságosan működhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!