Lefordítanád ncore meghívóért? (ncore meghívó a lefordító jutalma)
When Lydia Nash appeared on the TV program. Who wants to be a millionaire? And was fortunate
enough to win $16,000, she decided to give all the money away. This wouldn't have been surprising if she had
been rich or famous, but Lydia is a 19-year-old student.
(2) Lydia gave all the money to a charity in Thailand which helps orphan children- children without parents.
They were living in an institution called orphanage. She had also worked there as a volunteer for the previous
three years, asking for no money. 'I first visited the orphanage when I was seventeen, and I felt very depressed
by what I saw. When I got back to England I felt angry- looking around all I could see were people who were
obsessed with money. That convinced me to return to Thailand the following year.
(3) After she won the money some of her friends at university thought that maybe she had made the wrong
decision. 'Some people said I should have saved it for a deposit to buy a house or to pay back my students loan.'
Lydia said. 'That really annoyed me. Students seem to live in an unreal world, where they always complain
about being poor. But there's an enormous difference between our situation and people who have absolutely no
money.'
(4) With the help of the money Lydia gave them, the charity has just finished building 'Rainbow House', a
new facility that will house 50 young children, where they will live until they are adopted.
És csak normális fordítást fogadok el nem google fordítósat és egyéb fordító oldalakét!!
Lydia Nash egyszer részt vett a "Ki akar milliomos lenni?" című műsorban, ahol a szerencséjének köszönhetően 16000 dollárt nyert. Úgy döntött, hogy elajándékozza a nyereményét, ami nem lett volna meglepő, ha Lydia Nash egy híresség lett volna, azonban Lynda egy 19 éves diáklány.
Lydia egy thaiföldi, árvákkal foglalkozó jótékonysági alapítványnak adta a pénzt, ahol korábban önkénteskedett.
"Amikor először látogattam meg az árvaházat, 17 éves voltam és rémesen szomorú lettem a körülmények láttán. Amikor hazaértem Angliába, dühös lettem, hiszen azt láttam, hogy mindenkinek rengeteg pénze van és nem tudja értékelni. Ez az esemény meggyőzött engem arról, hogy visszatérjek Thaiföldre. Miután megnyertem a pénzt, a barátaim sorra azt mondták, hogy rosszul cselekedtem és inkább nekik kellett volna megnyerniük az összeget. Ők inkább tandíjra vagy házra költötték volna a nyereményt." - mondta Lydia. "Ez nagyon felbosszantott. Úgy tűnik,hogy a diákok irreális világban élnek, folyton panaszkodnak, pedig az ő helyzetük igen jó. A népek között hatalmas a különbség, valahol egyáltalán nincs pénz."
Lydia támogatásának köszönhetően az alapítvány megépítette a "Szivárvány házat", ahol 50 gyerek élhet az örökbefogadásukig.
Amikor Lydia feltűnt a Ki legyen milliomos? TV műsorban és elég szerencsés lévén 16 000 dollárt nyert, úgy döntött, hogy azt elajándékozza.
Ez nem lett volna meglepő, ha gazdag vagy híres lett volna, de Lydia egy 19 éves tanuló.
Az összeget egy Thaiföldi segélyszervezetnek adta, amely árva gyerekeken (szülők nélküli gyerekek) segít. Árvaház nevű intézményben laktak. Lydia maga is dolgozott ott az elmúlt 3 éveben önkéntesként.
"Először 17 éves koromban látogattam meg az árvaházat, és az ott látottak mélységesen elszomorítottak. Amikor visszatértem Angliába, dühös voltam - körülnézve csak olyan embereket láttam, akik a pénzzel voltak elfoglalva. Ez meggyőzött arról, hogy a következő évben visszatérjek Thaiföldre.
Miután megnyerte a pénzt, néhány egyetemi barátja úgy gondolta, hogy Lydia esetleg rosszul döntött. "Néhány ember azt mondta, hogy azt be kellett volna fektetnem bankban, hogy majd házat vehessek, vagy visszafizethessem a diákhitelt." Lydia ezt mondta: "Ez nagyon felháborított engem. Úgy tűnik, a diákok egy fantáziavilágban élnek, ahol mindig a szegénységükről panaszkodnak."
A Lydia által adott pénzből a segélyszervezet éppen be tudta fejezni a "Szivárvány Házat", amely 50 újabb gyermek befogadására alkalmas, és ahol addig lakhatnak, amíg örökbe nem fogadják.
Amikor Lydia Nash megjelent / feltűnt a Legyen Ön is milliomos c.műsorban, és elég szerencsés volt ahhoz, hogy nyerjen 16ezer dollárt, úgy döntött, elosztja a pénzt. Ez nem lett volna olyan meglepő, ha Lydia gazdag és híres lett volna, de Lydia egy 19éves diák.
Lydia az összes pénzt egy taiföldi segélyszervezetnek adta, mely árvákat segít, akiknek nincsenek szüleik.
Ők egy intézetben, árvaházban éltek. Ő szintén ott dolgozott az előző 3 évben önkéntesként, amiért nem kért pénzt/ fizetséget nem várva.
"Először 17 éves koromban látogattam meg az árvaházat és nagyon elszomorodtam attól amit láttam. Amikor visszatértem Angliába dühöt éreztem - körülnézve csak olyan embereket láttam akik a pénztől függtek. Ez meggyőzőtt engem hogy visszatérjek Thaiföldre a következő évben.
Miután megnyerte a pénzt, néhány barátja az egyetemről úgy gondolta, talán rossz döntést hozott.
"néhányan azt mondták, hogy meg kellett volna tartanom egy új ház vásárlásának előlegéhez, vagy hogy visszafizessem a diákhitelemet" mondta Lydia "ez igazán idegesített engem. Úgy tűnik a diákok egy nem valódi világban élnek, ahol mindig panaszkodnak arra hogy szegények. De óriási különbség van a mi helyzetünk és azoké az emberek között, akiknek egyáltalán nincs pénzük.
A Lydia által adott pénz segítségével, a segélyszervezet éppen befejezte a 'Szivárványház' építését, ami egy új lehetőség, hogy elszállásoljanak 50 gyermekkorút akik ott fognak élni amíg nem adobtálják őket.
Amikor Lydia Nash megjelent a TV-műsor. Ki akar lenni egy milliomos? És szerencsés volt
elég a győzelemhez 16.000 $, ő úgy döntött, hogy az összes pénzt. Ez nem lett volna meglepő, ha ő
volt, gazdag és híres, de Lydia egy 19 éves diák.
(2) Lydia adta a pénzt egy jótékonysági Thaiföldön, amely segíti árva gyerekek, gyerekek szülők nélkül.
Éltek intézményben nevű árvaházban. Ő is dolgozott önkéntesként az előző
három év, kérve nincs pénz. Én először látogatott az árvaház, amikor tizenhét éves volt, és úgy éreztem, nagyon lehangolt
amit láttam. Amikor kaptam vissza Angliába voltam dühös körülnézett mind láttam emberek voltak, akik
pénz megszállottja. Ez meggyőzött, hogy visszatérjen Thaiföldre a következő évben.
(3) Miután megnyerte a pénzt, néhány barátja az egyetemen gondoltam, hogy talán ő tette a rossz
döntést. "Néhány ember azt mondta volna menteni azt a letétet hogy vesz egy házat, vagy fizeti vissza a kölcsönt a diákok."
Lydia. "Ez tényleg idegesített. Diákok úgy tűnik, hogy él egy irreális világban, ahol mindig panaszkodnak
arról szól, hogy szegény. De van egy hatalmas különbség a helyzet és az emberek, akik egyáltalán nem
pénzt. "
(4) A rendszer segítségével a pénz Lydia adott nekik, a szeretet éppen befejezte épület Rainbow House ", a
új létesítmény, amely otthont 50 kisgyermekek, ahol élni fog, amíg el nem fogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!