Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítanád nekem? Well,...

Lefordítanád nekem? Well, friends, the gentleman addressing you is none other than the illustrious Mr. John B. , the new dramatic thunderbolt of the London theater.

Figyelt kérdés

Ezzel a dumával toppan be egy drámaíró (a barátaihoz), és ezt arra érti, hogy a drámáját (amit ő irt) színre viszik. És ő saját magáról beszél itt harmadik személyben.

Nem készül nagy speeche-et tartani, nem erre érti az adrsssing-et, hanem csak köszönti a barátait.

2013. máj. 2. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:

De te figyelj csak, ne oktassal mar amikor te kersz segitseget:D Pontosan tisztaban vagyok vele hogy mit mire ert:D Ha meg te is ekkora szaktudasu ember vagy akkor miert kellek en hogy leforditsam?

"(Hat), Kedves barataim, aki most hozzatok beszel az nem mas mint az illusztris Mr. John B., egy uj, dramai villam a londoni szinhazak horizontjan/egén." - ez igy szep szerintem

2013. máj. 2. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi. Sokszor mondják, hogy nem igazán értik a szitut.

Ezért az alaposabb szövegkörnyezet

2013. máj. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!