NÉMET! Helyes az alábbi mondatom nyelvtanilag?
Figyelt kérdés
"Jetzt möchte ich über das Fast Food schreiben und erzähle, dass wie ich über das gesunde Essen denke."2013. máj. 11. 22:48
2/8 anonim válasza:
Ich möchte über fast food und über das gesunde essen sprechen!
3/8 anonim válasza:
amít írtál az nyelvtanilag helyes az "erählen"en kívül de nem hangzik jól
4/8 anonim válasza:
bocs elírtam "Ich möchte über das fast food und über das gesunde essen sprechen!"
5/8 A kérdező kommentje:
Zöld mancsok mentek. A németes kifejezés még kihívás! :)
2013. máj. 11. 23:51
6/8 anonim válasza:
Nyelvtanilag helyes, de tényleg hülyén hangzik :D Egyébként megértem, én sem tudok mindig németesen fogalmazni.
7/8 anonim válasza:
Jetzt möchte ich über das fast food schreiben, und will erzählen was ich über das gesunde Essen denke.
Németben az nem értelmes h "wie ich über..." tudom h azt akartad írni h "hogyan" de németben ezt nem használjak.
hanem: was ich über...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. máj. 13. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!