Telc német B2re hogy kellene készülnöm?
Itt olvasgatom az oldalon a véleményeket, tapasztalatokat, és ilyeneket látok, hogy
-a levélhez nem lehetett szótárat használni
-a szóbelin ilyen-olyan témákról kell beszélni, amiket előzetesen én nem találtam
-van, akinek küldtek mailben egy csomó infót, hogy erre azt tanulja, ahhoz így készüljön
Szóval nagyon idegesít, hogy minden infót így kell összekukáznom, nincs fenn egy oldalon sem érthetően és pontosan, hogy mi milyen? Eddig egy nyamvadt levélmintát sem találtam, amivel készülhetnék..
az írásbelire a felkészítő könyvekből tudsz készülni, ezek az ajánlott könyvek fent vannak a honlapon is (pl. Telc - Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok szerk.Dobó Dóra, ebben például a megoldókulcsnál levélminták is vannak)
Szóbelin: az 5 megadott téma közül választasz egyet,otthon kidolgozod,megtanulod a vizsgán elmondod majd válaszolsz 2 kérdésre
szótárat az egész nyelvvizsgán nem használhatsz (levélnél sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!