Hasznomra lenne az alábbi nyelvek megtanulása?
Imádom a nyelveket és ilyen irányban szeretnék továbbtanulni.
A kiszemeltjeim:
ANGOL-FRANCIA-OROSZ-NÉMET
:)Van értelme 4et megtanulni?
Külön-külön biztosan nagyon hasznosak.
Angolt és franciát tanulok jelenleg.Angolból persze előrébb járok. Felsőfok környékén.Pontosabban nyelvvizsgára készülök.
Angol- az olyan, hogy mindenki beszéli...vagyis így veszik a világon, hogy világ nyelv akk mindenki egy kicsit tud...
Francia- :$ ahhh... kedvencem, egyszer majd ha lesz rá időm akk én is elkezdem még ha nem érek el vele semmit se, hogy beszélem én akkor is akarom tudni.
Orosz- nekem tetszik, egész szép szláv nyelv... és ennek biztos, hogy hasznát veszed. Oroszország még mindig nagy hatalom.
Német- unokatesóm beszél anyanyelvi szinte németül... jelenleg tanár, de annyi állásajánlatot kap német cégektől, hogy gondolkozik felhagy a tanári pályájával....
Nyelveket tanulni és tudni mindig hasznodra lesz... ha csak a nyaraláson akkor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!