Orosz nyelvet miért nem oktatnak, ha van rá tanár is?
17:31
Nálunk is ez volt csak olasszal.Nálatok nem vennének fel új tanárt?Nálunk olaszra se vettek fel.
De amúgy nekem ez magas.Ha már valakik tanulták,meg lenne rá igény,akkor miért nem...
És kellett választani más nyelvet utána?
Bocsi az OFFért,csak érdekelt mert -mint már mondtam-nálunk is ilyesmi volt.
Hát..nálunk egy ideje szakkör formában volt orosz, szóval tanultál például angolt meg franciát suliba és oroszt ha akartál , szakkörön.
De most meg már nálunk lehet választani 2.nyelvnek is.
Különben, szerintem 5 emberre lehetne szakkör.Nem olyan rossza z 5 fő hozzá, és még ki tudja: lehet később többen is szeretnének.
10:40 még mindig
Szerintem kérdezzetek rá a szakkörre.
Ha nem lennétek 5en,azt mondanám menj(etek) különtanárhoz, de így lenne értelme.
Ebben az esetben menj külön tanárhoz - ha anyagilag megengedhető. Egy emberért nem hinném hogy indítanak szakkört.
A családba tud valaki oroszul?Akkor lehet segíthetne.Ez a szerencsésebb helyzet.
16:48 még mindig
Ha akarsz,tanulhatsz netről is. Tudok küldeni anyagot is hozzá.Viszonylag jó dolgok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!