Szerintetek van rá esély, hogy ha tanár nélkül készülök angol középfokú szóbeli nyelvvizsgára, hogy meglegyen?
Ha a sajat peldammal ervelhetek, NEHOGY azt hidd, hogy lehetetlen!!!!
Nekem 1 mindent magaba foglalo angol konyvem volt, szotaram meg zenek amiket surun hallgattam. Szorakozva tanultam meg az angolt nullarol a tartalmas tarsalgoszintre tornaztam fel magamat, a noverem 4 eves gimnaziumi szigoru angol nyelv tanulasat behoztam masfel ev alatt! 90%ban egyedul!
Csak azert mondom, hogy ha igazan hajlando vagy ra es van benned oszinte gyakorlasi vagy minden nap, akkor egyedul is megtanulhatod az angolt olyan kommunikativra, hogy siman atmenj a vizsgadon:) csak bizz magadban!
A-Z angol nyelvtan lexikon - nagy segitsegedre lenne a nyelvtanilag helyes mondatszerkeztesekhez
Pl. en sokat hallgattam kullfoldon a kulfoldi radiot, nekem a www.spin1038.com a kedvencem, eredeti angolt hallgathatnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!