Makaga kérdése:

Jó francia tanár?

Figyelt kérdés
Én, és az egyik barátnőm meg szeretnénk tanulni franciául. Tudtok ajánlani egy ténylegesen jó tanárt? Relatíve rugalmas időbeosztással és normális keretek között! 9.-11. kerület környékén lenne a legideálisabb, de nyilván utazóképesek vagyunk.:) Előre is köszönöm!:)

2013. ápr. 9. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Az interneten, ha beírod, hogy francia magántanár, akkor ott kiad egy csomót.
2013. ápr. 10. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja és, ezeken a weboldalakon meg vannak adva az adataik, lépj velük kapcsolatba, aztán majd kitapasztalod, hogy jó-e vagy sem. Nekem aki most van, az nagyon jó, de neki, sajnos nincs már több ideje bevállalni másokat is.

Egyetemistát azért jó választani, mert olcsóbb, és általában csak azt veszitek át, amire kéred. Az idősebbek viszont tapasztaltabbak, és ők viszont hoznak maguktól is tanulnivalót.

2013. ápr. 10. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
én franciául tanítok 1400Ft/45percért a 9.-11.kerületben. Az óradíjat rugalmasan kezelem. Ha ketten jönnétek elvállalnálak benneteket 1800Ft/45percért. Az időbeosztásomért és egyéb tájékoztatásért az alábbi e-mailre irjatok: nyelvfr@freemail.hu
2013. ápr. 13. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!