Hogy van angolul ez a szöveg?
Figyelt kérdés
Nem tudok veled találkozni de itt egy kicsit olyan mintha beszélnénk egymással. Te csak válaszolt egy kérdésemre és én egész nap boldog vagyok. Mintha tudnád, hogy a földön vagyok pedig én csak egy vagyok neked a sok rajongó közül. Tudom, hogy ez furán hangzik, soha nem éreznem ezelőtt ilyet. Mivel nagy eséllyel soha nem fogok találkozni veled nagyon sokat jelent számomra, hogy válaszolsz egy-egy kérdésemre.2013. ápr. 12. 16:22
1/2 anonim válasza:
I cant meet you but its a bit like as if we would talk to each other here. U just answer one my question and im happy all day. Like you would know that im on the Earth, but im just one of your fans. I know its strange but i have never felt this before. However I wont probably meet you ever, it goes for much for me if u answer for some questions.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2013. ápr. 12. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!