Suli mellett könnyen letehető a nyelvvizsga?
nem akarom az egész nyaramat a nyelvvizsgára áldozni. év közben is le lehet tenni könnyen? középfokú angolra gondolok.
akkor is kell járni felkészítőre? vagyis van rá lehetőség?
Nem kell járni felkészítőre, de lehet.
Ez elég egyénfüggő, illetve hogy mennyi időd van suli mellett. De a legtöbben suli közben rakják le, szóval lehetséges. (én is suli közben raktam le)
Megnézed, hogy az adott nyelvvizsgaközpontnál mikor vannak nyelvvizsgák, aztán ahhoz igazítod a dolgokat és nem lesz gond.
Attól is függ, hogy mennyire erős a sulid. Nekem gimi mellett nem sikerült, viszont egyetem mellett szorgalmi időszakban 5 év alatt két középfokút is le tudtam tenni.
Persze sokan megcsinálják a középiskolában is, a felvételihez nagy előny. Ha az alapokat megtanultad már én nem járnék különtanárhoz. A neten ma már nagyon sok ingyenes nyelvgyakorlási lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!