Melyik nyelvet érdemes tanulni nyelvvizsga szempontjából, mely gyorsan menne. Mennyi idő alatt lehetne levizsgázni, ha munka mellett csinálom?
SZia
Én sem javaslom az alapfokú nyelvvizsgát. Az esperantonak legkönyebb a nyelvtanja, de ahogy az elöttem szóló is mondta semmi értelme, csak arra jó hogy van. Mivel ez egy egyszerűbb nyelv ezért ehhez elég 3 hónap. Az angolra szerintem szánj rá egy fél évet. Ha németet szeretnél tanulni, ahhoz is szerintem kell egy fél év.
A fél év kb. annyira elegendő hogy annyira felkészítenek a nyelvvizsgára, hogy 60%-kal éppen átcsusszansz.
Előttem szinte minden hasznosat elmondtak. Az eszperantónak a legkönnyebb a nyelvtana, de ez csak egy MESTERSÉGES nyelv, ezt mondjuk inkább egyetemeken érdemes.
Az angolhoz minimum kell fél év - bár nem ismerem a nyelvi készségeidet; ez attól is függ, meg h tanárral v nélkül -, a némethez meg több kell. Minimum 2 év!
Én mindkettőt tanulom (meg még rajtuk kívül is tanulok nyelveket), és a német az kegyetlen tud lenni. És a német mostanség eléggi visszamaradott.
Elsősorban az angol javasolom, vagy még a spanyol az, ami szóba jöhet. A nyelvtana hasonló, mint az angolé, vannak egyéb hasonlóságok is; és ez is egy úgymond világnyelv!
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!