Angol utan milyen nyelven tanuljak, ha orvos szeretnek lenni?
Mindenképpen az angolt kellene szakmai felsőig feltúrbózni, ezt számon is fogják majd kérni.
Mellette meg azt, amelyik tetszik, vagy amelyik a karriered szempontjából előnyösebb. Az is igaz, hogy ezt meg nem nagyon lehet előre tudni.
Én a gimiben oroszul tanultam, pedig bőven a rendszerváltás után történt, 21 éves vagyok. Az oroszokért én sem rajongok, a nyelv viszont kezd visszajönni és hasznos lehet a későbbiekben, ráadásul ha a z ember átrágja magát a cirill betűkön, nem is olyan nehéz.
Egyébként ízlés dolga, mert mindhárom nyelv hasznos. Én a franciát zárnám ki, mert nekem nem tetszik. A német világnyelv.
Az orvosi neked még eléggé messze van, erre kár alapozni, de ha mégis odakerülnél, teljesen mindegy,hogy melyik nyelvet tanulod a három közül, mindegyik hasznodra válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!