Milyen nyelveket tanuljak, ha orvos szeretnék lenni, vagy skandináv országokban vagy svájcban, esetleg németországban?
Figyelt kérdés
Van még pár évem, mert elsős gimnazista vagyok, legalább + 2 nyelvet szeretnék az angol mellett.2009. máj. 31. 16:16
1/5 anonim válasza:
Akkor értelemszerűen a svédet meg a németet.
2/5 anonim válasza:
nemetet mindenkepp, ha skandinav orszagokban gondolkodsz, akkor sved
3/5 anonim válasza:
Hát ez így eléggé bonyolult.
Ha orvos akarsz lenni akkor mindenképpen latin.
Skandináv ország: Svéd/Dán/Norvég, ebből ha egyet megtanulsz, akkor a másik kettőnek kb. 60%-t megérted mert nagyon hasonlítanak egymásra. A finn viszont teljesen más..
Svájc: Német olasz vagy francia, attól függ melyik részére gondolsz.
Németország: Természetesen német.
4/5 anonim válasza:
Latin nem kell az orvosihoz. Jó, tudom h meg kell tanulni mindennek a latin nevét, de ahhoz a főnévragozásnak semmi köze szerintem.
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen németet tanulj, utána könnyű a svéd, ha esetleg mégis Svédországba mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!