Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mindenáron orvos szeretnék...

Mindenáron orvos szeretnék lenni, de eddig nem olyanok voltak a jegyeim?

Figyelt kérdés
Most jöttem rá, hogy engem csak a bőrgyógyászat érdekel, de átlag 4-es lettem az érettségin és nem is érettségiztem kémiából és biológiából sem. 20 éves vagyok, szeretek tanulni és eltökélt vagyok, de így hogy lehetnék orvos, hogy vehetnének fel egyetemre? Utólag lehet tenni emeltszintű érettségit még kémiából és biológiából, ha már érettségiztem?
2013. jan. 10. 12:09
 1/4 anonim válasza:
persze, egy próbát megér, de asszem fizetni kelll tárgyanként egy nagyobb összeget.
2013. jan. 10. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, lehet tenni emeltszintű érettségit utólag is, de készülj fel, hogy nem kevés pénz (több tízezer forint)
2013. jan. 10. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet újraérettségizni. Olyan tárgyból is, amiből korábban nem érettségiztél.
2013. jan. 10. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet érettségizni, de fizetni kell érte.

Általános orvosnál kötelező emelt biológia ÉS emelt fizika vagy emelt kémia. De a kémiával jobban jársz.

Lehetsz orvos, ha tényleg akarod. :) De legalább 1 év készülés. Nem ártana magántanár sem. És sok jó könyv beszerzése.

2013. jan. 10. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!