Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Telc levélírásnál ezt le...

Telc levélírásnál ezt le fogják szerintetek "nullázni"?

Figyelt kérdés

Vasárnap voltam nyelvvizsgázni, és az volt a feladat, hogy információt kérjek egy olyan helyről, melyen lehet például sziklát mászni, stb.

Az első dolog az az hogy ugyan rákérdeztem az oda vezető útra, mert autóval akarom elérni, és az árakat is megkérdeztem, viszont a szállással kapcsolatban annyit írtam hogy jó lenne ha tudnának segíteni egyet, mégpedig olyat, aminek van parkolója. Ez szerintetek információkérés? Ezért lenullázhatják?

Illetve még azon aggódom, hogy írtam, hogy szeretnék hegyet mászni (rock hiking) és azt írtam a vége felé, hogy azt várom el, hogy pihenhessek és lelassuljak a felgyorsul életemből (slow down from my hectic lifestyle). Szerintetek az hogy beleirtam hogy szeretem ezt az extrém sportot és aztán irtam hogy pihenni akarok, akkor lenullázzák? Hiszen gondolhatják azt, hogy extrémsportok nem igazán pihetetőek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 21. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Hidd el, akármit le tudnak nullázni. Ha perfect levelet írsz, azt is...Nekem van olyan ismerősöm, akinek átírták a levelét...De nagyon gyakori a nullázás. Perfect angolosoknál is...

Ha viszont úgy érzed, hogy ment és tényleg minden rendben volt, nem kell félned. Nem rajtad múlik a dolog:)

2013. jan. 21. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A sziklamászás aktív pihenés, nem hiszem hogy belekötnek. És információt is kértél, úgyhogy nyugi. :)
2013. jan. 21. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Rendben lesz az, nem kell félni. :) Én is a levelemtől féltem a legjobban, pedig mindig jó voltam benne, de a nyelvvizsgán bepánikoltam, hogy nem lesz meg a szószám és kapkodva belejavítgattam, nagyon ronda lett. :D Maximum pontot kaptam.
2013. jan. 27. 13:21
 4/8 amarill ***** válasza:

Sz.tem nem

Sőt- fognak "örülni",hogy ilyen érdekes

dologról érdekesen írtál

2013. febr. 4. 01:46
 5/8 amarill ***** válasza:

Biztos jó lett (fő, hogy írtál dolgokat)

meg nem értetted félre teljesen a feladatot

2013. febr. 4. 01:47
 6/8 amarill ***** válasza:
51%
Nekem "bejön" az, hogy "rock hiking"
2013. febr. 4. 01:48
 7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni, hogy akkor mivan ha nem írtam reference line-t?! Nagyon félek hogy emiatt lenullázzák a levelem. Már megkérdeztem mindenkit, akit csak tudtam, volt aki azt mondta hogy nem írt, és neki nem nullázták le, viszont az angoltanárom meg azt mondta hogy nagy valószinűséggel számithatok rá hogy nulla pontos lesz ! Már másodjára voltam nyelvvizsgázni, nekem is ugyanez volt a levelem mint a legeleső kérdezőnek, a szóbelim az már sikerült hamarabb, de az írásbeli nem. Most sokkal könnyebbnek éreztem, mint akkor de félek hogy a levél miatt elbukom megint :( Segitsetek légysziiii!!!!
2013. febr. 11. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem az extrémsportok nagyon kimerítenek, de a barátnöm a sziklamászás után még sziklaugorni is szokott.
2013. febr. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!