Telc levélírásnál ezt le fogják szerintetek "nullázni"?
Vasárnap voltam nyelvvizsgázni, és az volt a feladat, hogy információt kérjek egy olyan helyről, melyen lehet például sziklát mászni, stb.
Az első dolog az az hogy ugyan rákérdeztem az oda vezető útra, mert autóval akarom elérni, és az árakat is megkérdeztem, viszont a szállással kapcsolatban annyit írtam hogy jó lenne ha tudnának segíteni egyet, mégpedig olyat, aminek van parkolója. Ez szerintetek információkérés? Ezért lenullázhatják?
Illetve még azon aggódom, hogy írtam, hogy szeretnék hegyet mászni (rock hiking) és azt írtam a vége felé, hogy azt várom el, hogy pihenhessek és lelassuljak a felgyorsul életemből (slow down from my hectic lifestyle). Szerintetek az hogy beleirtam hogy szeretem ezt az extrém sportot és aztán irtam hogy pihenni akarok, akkor lenullázzák? Hiszen gondolhatják azt, hogy extrémsportok nem igazán pihetetőek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hidd el, akármit le tudnak nullázni. Ha perfect levelet írsz, azt is...Nekem van olyan ismerősöm, akinek átírták a levelét...De nagyon gyakori a nullázás. Perfect angolosoknál is...
Ha viszont úgy érzed, hogy ment és tényleg minden rendben volt, nem kell félned. Nem rajtad múlik a dolog:)
Sz.tem nem
Sőt- fognak "örülni",hogy ilyen érdekes
dologról érdekesen írtál
Biztos jó lett (fő, hogy írtál dolgokat)
meg nem értetted félre teljesen a feladatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!