Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha nincsen megadva a hirdetésn...

Ha nincsen megadva a hirdetésnél a cég címe levélírásnál, akkor ki kell találni valamit? (TELC)

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában ilyenkor nem kell címet írni, de általában alul, ahol elmondják, hogy mire ügyelj, ott bele szokták írni, hogy miket tartalmazzon (closing formula, your adresse...) Te is holnap mész?
2012. aug. 10. 15:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, holnap megyek. Tehát ha az van, hogy include your address, de az nincs ott, hogy the address of the company vagy mittudomén, akkor nem kell írni semmit? Csak azért kérdem, mert nyelvtanfolyamon erre nem figyelmeztettek és nekünk mindig ki kellett találni akkor egy címet.
2012. aug. 10. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az utasításnak megfelelően, nekem a tanárom azt mondta, hogy ha nem tartalmazza, akkor nem kell kitalálni semmit. :)
2012. aug. 10. 15:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Én igazából csak attól félek, hogy nem lesz elég hely. Tavaly voltam németen, ott is ez volt a gond, végül is kifért, de angolban még több is a sorkihagyás, ezért aggaszt... És mi van akkor, ha e-mail van megadva?
2012. aug. 10. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, a sorkihagyásos résszel tényleg necces, de talán kicsi betűkkel megoldható. Az e-mail sem sokban különbözik szerintem egy hivatalos levéltől, ugyanúgy kell ref., bekezdések, elköszönés. Én így tudom. :)
2012. aug. 10. 15:42
 6/9 A kérdező kommentje:
A címzés részére gondoltam. Azt hogy kell?
2012. aug. 10. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mindig ugyanúgy csinálom, mint a hivatalos levélnél. :)
2012. aug. 10. 15:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Címzett részéhez a cégnév, és alá az e-mail?
2012. aug. 10. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy e-mailnél nem kell címzés, csak a Dear ... Legalábbis angol érettségi előtt ezt mondták nekünk.
2012. aug. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!