Milyen nyelvet érdemes tanulni az angol mellett?
Figyelt kérdés
Jövőre 9. be megyek és el kéne döntenek milyen nyelvet tanuljak 2.ként.
Szerintetek melyik lenne a legcélszerűbb?
Ha lehet indokot is írjatok ,hogy miért.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 18. 19:45
12/13 anonim válasza:
Én oroszt fogok tanulni, mert az egy gazdag ország és az emberek utazgatnak,sokra viheted vele a cégeknél,szállodákban,különböző boltokban,mindenhol örülnek, ha van egy orosz nyelvtudású alkalmazott és örülnek,hogy a túristákat is ki tudják szolgálni.Szerintem németet nem érdemes (bár ez a te döntésed), mert az összes német tud angolul.Persze lehet ezt is tanulni, de csak akkor van értelme, ha oda költözöl.A kínait sajnos nemnagyon tanítják gimnáziumokban, mert még nem annyira elterjedt viszont fontos nyelv,mindent a kínaiak gyártanak,rengeteg a munkalehetőség.Az olasznak nincsen sok értelme mert csakis az olaszok beszélnek ezen a nyelven.A spanyol még világnyelv.A francia is fontos Kanadában,Franciaországban és még a francia régi gyrmatokon is ezt a nyelvet beszélik. Én legfőképpen az angol mellé az oroszt vagy a kínait ajállom de csak akkor ha kínába akarsz költözni, mert ott is tudnak angolul.LÉNYEG AZ OROSZ!!!
13/13 Semmii válasza:
Az elottem iro egy idiota. Amikor meglattam, hogy az oroszok gazdagok majd elrohogtem magam.... Egy kommunista eszmeju orszagban, hogy lennenek mar gazdagok az emberek.... Idiota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!