Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segítség kéne nagyon fontos...

Segítség kéne nagyon fontos kérem valaki segítsen vagy aki tud vagy adjon valami ötletet? :

Figyelt kérdés

Mit csináljak németet már vagy 8 éve tanulok iskolába de semmit se tudok vagyis tudok szavakat meg pár mondatot de mondatot szerkeszteni nem tudok meg beszélni se németül.

Mikor a tanár kérdez valamit arra se tudok válaszolni meg mikor magnoról halgatjúk nem értek semmit.Az olvasás fordítás nagyjából megy de van amikor az se megy mert olyan nehéz a szöveg!! 11-dikes vagyok jövőre érettségizek belőle nagyon félek hogy megbukok mert ilyen egy oldalas német mondatokat alig tudok megtanulni ha egész nap tanulnám akkor is csak a feléig jutnék el:S

3 mas vagyok németből de az is azért mert a szavakat mindig megtanulom!Meg az a baj nem is érdekel a német inkább tanultam volna angolt mert az jobban érdekel de ha akarom akkor se menne. Megtanulom és párnap és elfelejtem.

Valaki nem tudna valami ötletet adni hogy mihez kezdjek?

Annyira félek az érettségitől!

2013. jan. 7. 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:

"de ha akarom akkor se menne"

Először is változtass a hozzáállásodon, esetleg fogadj német tanárt, vagy kérdezd meg a legjobb németes osztálytársad, vagy kérdezd meg a tanárod, nem tart-e korrepetálást, mondd el neki, hogy nem érted ezt meg azt, magyarázza el, stb.

2013. jan. 7. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!