Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Aki jól tud ANGOLUL? (lejjebb)

Aki jól tud ANGOLUL? (lejjebb)

Figyelt kérdés

Holnap megyek pótmeccsre,és be kell mutatkoznom és az a baj,hogy amibe leirtam füzet már nincs meg. Kérleg ne oltsatok le hanem segítsetek nekem!

Bármit irhattok majd én kijavítom,csak minimum 15 mondat legyen.

PL: milyen magas vagy,kövér vagy vékony,hajad szine,van e testvéred,hány évesek,te hány éves vagy, mit szeretsz csinálni szabad idődben,mi a kedvenc hobbid,mit szeretsz(kaja) stb... :)))

2009. aug. 24. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

Hello, I'm XY. I was born in XY. I have blue eyes and short brown hair. I'm 16 years old. I'm 176 cm and 76 kilos. I'm quite muscular, I think. I used to play football in my free time. I live in a large family. I have two little sisters. They're twins, Esther and Andrea. They are 11 years old. My favorite food is pizza. I love to drink coke. NowadaysI I'm taking my Driving license exams. But I neither have a car, nor a license yet.

Remélem ezzel el leszel. :)

2009. aug. 24. 20:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! megmentettél:))))
2009. aug. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!