Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Meglehet tanulni interneten...

Meglehet tanulni interneten idegen nyelveket?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hasznos-e van-e olyan szinten mondjuk mintha tanárhoz járnék. Meg milyen oldalakat, videókat, dokumentumokat ajánlotok?

2012. dec. 24. 00:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Spanyolt szeretném elkezdeni, abszolút nullán vagyok vele. Emiatt is kérdeztem, hogy fektesse-e bele energiát, próbáljam meg egyedül van-e arra esély, hogy mondjuk tudjak beszélni a nyelven. Értitek :)
2012. dec. 25. 00:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg, csak a beszéd-részéhez, társalgáshoz szükséged lesz valakikre, azt a részét egyedül egy kicsit nehéz. De az alapokat egyedül is meg tudod tanulni.
2012. dec. 25. 01:17
 13/13 anonim ***** válasza:

www.okosito.hu/index.php/spanyol-kezdknek

www.e-spanyol.hu

tanuljspanyolt.freeblog.hu

tanuljvelemspanyolul.blogspot.hu

bme-tk.bme.hu/other/kaleido/alap.htm

spanyoltanulas.lap.hu

spanyoltanulas.lapozz.hu

spanyolonline.blog.hu

A Youtube-on, ha rákeresel a "spanyol", "lecke", "tanulás", "kezdő" stb szavakra, ott is lehet találni hasznos dolgokat, és még a kiejtést is hallani. Sok sikert! :)

2012. dec. 25. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!