Aki interneten keresztül tanult meg sikeresen egy idegen nyelvet, mely oldalakat használta?
Figyelt kérdés
Elsősorban az angol, német és spanyol érdekelne.
Válaszokat előre is köszönöm.
2012. jún. 23. 21:43
1/3 anonim válasza:
Hát, nyilván nem csak interneten, de az angol is túlnyomórészt ott tanultam, a spanyolt meg most csinálom.
Persze a németet is gyakoroltam interneten, de az erős volt az iskolában is.
Szóval:
livemocha.com (Nagyon jó oldal, anyanyelvűek segítenek neked, te meg segíthetsz azoknak, akik magyarul tanulnak. Nyelvleckék is vannak fenn.)
Ezen kívül leginkább fórumokat olvastam meg fanfiction-öket (www.fanfiction.net), meg sorozatokat/filmeket néztem, és regényeket olvastam.
3/3 anonim válasza:
igen,hát teljesen nem lehet csak neten megtanulni,én egy évig jártam tanárhoz,és kb.4 hónapig voltam kinn Írországban.Valami alap azért kell hozzá.De az élőbeszéd és a netes videók között nincs különbség,úgyhogy utóbbiak is nagyon sokat segítenek,Youtubot szoktam nézni,ajánlok bármit,filmeket,dalszöveg hallgatást,interjúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!