Milyen nyelvi játékokkal dobhatnám fel az angol órámat? (többi lent)
Figyelt kérdés
Holnap nyílt nap lesz a középiskolánkban és felszeretném dobni valamilyen játékkal, különlegességekkel az órámat. (angoltanár vagyok). Tudtok esetleg segíteni az ötletelésben?2012. dec. 2. 17:28
1/4 anonim válasza:
én 12.es vagyok de ezt mindig élvezem: 2 csoportra oszlunk, Mmint 2 oszlopba állunk, az első emberkék előtt középen egy szék. azon egy kislabda (nálunk ilyen tüsis van, a lényeg, h egy kézzel fel tudjuk kapni). a tanár mond egy szót magyarul, és aki tudja a választ a 2 oszlop első játékosai közül, az felkapja a labdát és mondja is. ha jól mondta angolul ugyanazt a szót, akkor a sor végére áll. ha rosszul válaszolt, akkor a sor hátuljáról az utso emberke visszabaktat a sor elejére és újra ő jön. ha ő is rosszat mond, pedig felvette a labdát, újabb gyerek megy a sor elejére. a lényeg, h minél hamarabb körbeérjen az oszlop :D de nem is ez a vicces, hanem mikor elöl a 2 oszttárs összeszólalkoznak h ki kapott előbb a labda után mielőtt az elgurult volna :D
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:) nagyon jó ötlet, mindenképp kipróbálom:)
2012. dec. 2. 19:09
4/4 A kérdező kommentje:
Az milyen?:)
2013. jan. 12. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!