Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelvet tanulhatnék?

Milyen nyelvet tanulhatnék?

Figyelt kérdés

Most jelenleg németül és angolul tanulok. Mindegyik megy. Angolul alapfokun és németül középfokun tudok. Milyen nyelvet tanulhatnék amit akár 3 vagy 5 hónap alatt is eltudnék sajátítani és még hasznom is lesz belőle a jövőben?

16/L

2012. nov. 10. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom, hogy belekezdj egy harmadikba. Ezeket húzd fel szerintem előbb felsőfokig. :))
2012. nov. 10. 14:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Lehet benne igazszág, sőt szerintem igazad van.

2012. nov. 10. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, amit az első válaszoló. Nem érdemes még elkezdened egy harmadik nyelvet, inkább legyen meg az angol és német felsőfokú. ;)
2012. nov. 10. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Orosz.
2012. nov. 10. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:

francia. attól függ, te hogy érzed. ha bizonytalanul ugrasz bele egy harmadik nyelvbe, akkor az első válaszolóknak van igaza, de van akinek annál jobban megy, minél többet tanul. ha ez is jól megy és még többre is van kedved, utána válogathatsz, orosz, olasz, spanyol, innentől tiéd a világ:)

(egy fordító)

2012. nov. 10. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!