Egyedül hogyan tanulhatnék meg egy nyelvet középfokon, illetve emelt szinten?
Teljesen kezdőről?
Vagy angolt már jól beszéled?
Mert nekem miután már jól ment az angol és a német, önszorgalomból kezdtem el tanulni kb 2 hónapja az olaszt,és jól haladok vele, meg szeretem is nagyon.
A kérdésedből nem derül ki, de ha más nyelvben nem vagy jártas, akkor inkább suliban tanuld. Nyelvtani szerkezeteket, kiejtést úgy érted meg, meg a hibáidat is korrigálja stb
ha meg újrakezdő vagy pl, akkor -nem tudom melyik nyelvről van szó- de neten is sok minden van,ill könyvesboltba, könyvtárba is mehetsz
Rosetta Stone jó kezdés, mellé egy jó könyv is tud szerintem hasznos lenni. A leghatásosabbak szerintem a hangos szótárak, filmek és zenék. Ha sokat hallod a nyelvet, akkor közelebb engeded magadhoz, magabiztosabban állsz hozzá és szerintem könnyebb elsajátítani. :)
Hogy ne vesszen el a motivációd és add fel közben hamar, keress anyanyelvű írókat, zenészeket, akik szimpatikusak, olvasgass a kultúrájukról, a kulcsszó az érdeklődés. Ezáltal pedig az aktívabb tanulás és gyakorlás. Én így tanultam oroszul, idén meglett a középfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!