Hogy van magyarul a kovetkezo nemet mondatok?
Figyelt kérdés
Ja soweit geht es mir gut, hatten heute eine sehr schwere englisch schularbeit und in der schule geht es stressig voran bis weihnachten, ansonsten mach ich viel mit meinen cousinen und cousins, die sind für mich mein ein und alles. Was tut sich bei dir so?!2012. nov. 8. 09:59
1/2 anonim válasza:
NAGY VONALAKAN:
Igen, eddig minden ok, ma egy nagyon nehéz angol dolgozat volt és az iskola is karácsonyig elég stresszes lesz. Egyébként sokat vagyok az unokatestvéreimmel, csak ök vannak nekem. Nálad mi a helyzet?
2/2 doryka1234 válasza:
Igen, eddig jól érzem magam, ma volt egy nagyon nehéz iskolai munka (házifeladat) és az iskolában stresszes karácsony előtt, különben sokat (vagyok? ) az unokatestvéreimmel, ők sokat segítenek nekem (vagy: ők jelentenek nekem mindent).Mi történt veled?
Nem biztos, hogy tökéletes, de körülbelül ez a lényeg. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!