Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik idegennyelvet érdemes...

Melyik idegennyelvet érdemes tanulni?

Figyelt kérdés
Pár éven belül szeretnék külföldön munkát vállalni, de azt még nem tudom pontosan hol. Szerintetek melyik az a nyelv, amivel még jó pár évig bármelyik országban biztosan tudok boldogulni?
2012. okt. 27. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:

az angolon kívül?

francia, spanyol, német

2012. okt. 27. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Tanulj bejás, lovári vagy bengáli nyelvet!

Megéri!

2012. okt. 27. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Az angol világnyelv, szinte minden országban el tudsz vele boldogulni. Ha van egy adott ország ahol szeretnél munkát vállalni, akkor annak az országnak a nyelvét tanuld meg. Ha mondjuk Spanyolországban akarsz dolgozni, spanyolt tanulj.

A másik nyelv, ami szinte olyan fontos, mint az angol (főleg Európában) az a német. Németország, Ausztria, Svájc, Luxemburg, Lichtenstein mind német nyelvű ország. Viszont a német sokkal nehezebb mint az angol. Németországba rengetegen mentek ki, jó a fizetés, sok a munkalehetőség, fejlett, gazdag ország. (Németország mellett Angliába is nagyon sokan mennek ki dolgozni)

Szerintem a németet és az angolt a legérdemesebb megtanulni.

2012. okt. 27. 20:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Egyébként ami nagyon vonz, az olasz nyelv. De eldöntöttem, elsősorban az angolt lesz, utána az olasz.
2012. okt. 28. 08:08
 5/5 dragonline válasza:

A kérdező kommentje:

''Köszönöm szépen a válaszokat! Egyébként ami nagyon vonz, az olasz nyelv. De eldöntöttem, elsősorban az angolt lesz, utána az olasz.''

Jó választás.

Az angolra alapból szükség van.Az olasz pedig szép dallamos nyelv ráadásul az olasz nyelv elsajátítása segít a spanyol portugál francia és román nyelv megértéséhez esetleg megtanulásához.

Európában az angol, német, szláv és latin nyelvek dominálnak.Egy szláv nyelv ismerete mindenféleképpen nagy előny.

2012. nov. 10. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!