Elkezdeném az 5percAngol e-mail-es változatát. Érdemes ezt végig csinálni? Egy napon tényleg csak 5 percet kell rászánni? Volt már rá példa, hogy segített valakinek? Esetleg nem lehet megoldani, hogy hetente 2, vagy 3x jöjjön e-mail?
Szia!
Én lelkes rajongója vagyok ennek a sorozatnak. Szalai Nóri remek főszerkesztő, angolul is nagyon tud. :D
A leckékből hetente 3-at adnak ki, mindig szövegnek van AmE és BrE hanganyaga, szóval amit olvasol, meg is hallgathatod. Vagy olvasás nélkül gyakorolhatod a hallott szöveg értését. Különféle hasznos dolgokkal (levélírás, idiómák, különféle nyelvtanok, stb.) és foglalkoznak, alaposan, példákkal szemléltetve a dolgokat. A szövegekben az általuk a nyelvtanulók számára ismeretlennek talált szavakat kis szószedetekben ki is gyűjtik. 2003-tól egészen mostanáig fent van minden eddig megjelent anyaguk.
Fogj bele, nem fogod megbánni!
Üdv!
Kedves kérdező!
Ha ez az oldal ingyenes, megadnád nekem a linkjét?
Előre is köszönöm.
Kedves Laci!
Köszönöm a gyors válaszodat, én is megpróbálom.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!