Az gáz, ha szeretek nyelveket tanulni?
Figyelt kérdés
3 idegen nyelven már beszélek folyékonyan, legjobban persze angolul tudok.
Most meguntam a "fontos" nyugati nyelveket és észtül kezdtem tanulni, mert nagyon tetszik és imádom. Utána még van pár nyelv, amit szívesen elsajátítanék.
A gondom csak az, hogy mindenki dilisnek tart a környezetemben, forgatják a szemüket, hogy "minek azt? nem elég az angol?". Én tisztában vagyok vele, hogy majdnem semmire sem fogom tudni használni az észtet, de szeretem és olyan nyelv már nincs, ami "fontos" lenne a jövőm szempontjából, szóval most már csak mókából tanulok bármit is, a magam szórakoztatására. Tényleg dilis lennék?
2012. okt. 8. 00:09
11/11 anonim válasza:
Szia kérdező tudom,hogy baromi régi a kérdés ,de így 9 év távlatából hány nyelven is tudsz ma már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!