Ezt valaki lefordítaná?
9gag.com-on fenvan vhol angolul, próbáltam megkeresni de már vagy ezerszer végiggörgettem az oldalt és nem bukkant fel, kb annyi a rajta a szöveg h ez a 7 kép a HP 7 könyvéről szól, arról h Harryék hogyan viszonyultak Pitonhoz de gondolom ez feltűnt így is :D
és a szöveg kb mindenhol ugyanaz csak más megfogalmazásban, de a lényege h utátlják Pitont és nem bíznak meg benne. az 5. képen Hermione mondja h Dumbledore megbízik Pitonban akkor nekik is megkellene, aztán a 6-on nagyon utálják mert ugye megölte Dumbledoret, az utolsón meg az van mikor kiderül az igazság és akkor hirtelen elkezdik sajnálni Pitont, emlékszem h Hermione szövege itt:Miért a jók halnak meg ilyen fiatalon? xD És Piton ekkor mondja h utálja őket
szia, reméljük lesz olaszul tudó, de addig is, próbáltad bepötyögni a gugli fordítóba - én megpróbáltam, remélve, hogy rábukkanok az angol változatára -- sokkal jobban fordít a gugli olaszról, mint angolról -- egy csomó mindent érteni vélek belőle
HP - a tagadás hét fokozata:
1.
- gyűlölet (hate - mert kipróbáltam az angolra fordítást is)
2. ---
3.
- Is your life purpose to be on the list of shit?
4.
- Hogyan lehetséges, hogy maga még mindig tanár?
5.
- Van valami halvány remény arra, hogy Piton és Umbridge kölcsönösen kinyírja egymást?
- (ez a legkevésbé érthető:(( Silent trust him then we have to trust him. Right? Right?
6. (jobbról balra)
- (kb.) Most megöllek - Fucking kill you.
- Most. Most meghalsz.
- Expect it all. But we have not done anything. Why?
7.
- Magáról fogom elnevezni a fiamat.
- Még mindig maga a kedvenc tanárom.
- Miért mindig a legjobbaknak kell meghalniuk?
és középen:
- Mindnyájatokat gyűlöllek.
Hú, közben látom, született egy hozzászólás - nem egészen azt írja, amit nekem sikerült összehozni
most még sokkal jobban reménykedem egy olaszosban -- nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a megoldás
hurrá, köszi #egyes! :*
most olvastam újra, amit írtál, és így érthető az eddig érthetetlen Hermione is az ötös képen
és végigolvastam - nem is sokat tévedtem -- csak Hermionét szúrtam el mindenhol...
bocs, innentől eldugulok
jó éjt
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!