Franciát vagy a spanyol nyelvet válasszam előbb?
Egyedül csak angolul beszélek, elég jól. Francia és spanyol nyelv között kéne választanom, de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyiket kezdjem el tanulni előbb. Mindkettő tetszik, a jövőmet az Amerikai kontinensen tervezem. Turizmus-vendéglátást szeretnék tanulni főiskolán, valamint szeretem az ezzel kapcsolatos üzleti munkákat. A stewardessi munkán is elgondolkodtam már, szintén az Amerikai részen.
Melyiket javasoljátok, melyikbe vágjak bele először? Persze mind a két nyelven megszeretnék tanulni.
Mondhatni majdnem mindegy. Talán a francia azért jobb, mert ha meggondolnád magad és megváltoztatod a terveidet, akkor mifelénk a franciával elvileg többre lehet menni, mint a spanyollal.
Mindkettő jó kis nyelv, mindkettőt tanultam. Nem tudnám megmondani, melyikkel jobb kezdeni. Élmény szempontjából talán azért jobb a franciával kezdeni, mert annak a kiejtése nehezebb, és amikor francia után ráeszmélsz, hogy a spanyol mennyire hasonlít, nagyobb élmény lesz, ha a spanyol szavakat szinte rögtön ki is tudod ejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!