Melyik nyelvből lehet a leghamarabb és legkönnyebben középfokúzni:Német, Francia, Olasz, Orosz, Svéd?
Van már angol közepem,és most próbálok a felsőfokra erősíteni hogy legalább a szóbeli felsőfok legyen meg minél hamarabb.De még szeretnék vagy 2 közepet vagy egy felsőt minimum(az angol mellé)mert nyelvekkel szeretnék foglalkozni később és valahogy nagyobb biztonságban érezném magam ha minimum egy közepet(de inkább 2t vagy 3at vagy még egy felsőt)csinálnék.
Francia:suliba+itthoni segítség+egyedül is netről
Orosz:egyedül netről+könyvből segítséggel itthon+Nem biztos de talán suliba vizsgák,ha esetleg abból érettségizni akarok(gimis vagyok éppen)
Német:esetleg magántanárral,de akkor azt csak később
Olasz:egyedül itthon(könyv+net)
Svéd:egyedül(net meg valamilyen oktatócsomag,könyv)
Utóbbiakat azért írtam le hogy tudjatok mihez mérni.
köszi előre is:)
Csak egyedül nem próbálkoznék, mert hiába van hanganyag, meg minden, mégsem lehet tökéletesen megtanulni. Vagy ha mégis, nagyon nehéz.
Én a te esetedben mindenképpen a franciára szavaznék. Sokat számít, ha suliban tanulod (és persze jó a tanár)
Oroszhoz:cirill betűkkel nincs gond,hetedikes koromba megtanultam egyedül pár nap alatt.
Köszi az első választ:)Még várok véleményeket:)
Ezek közül talán a svéd a legkönnyebb. De egyedül a nulláról elkezdeni, ráadásul a kiejtést is... nem tudom.
Az olasz kiejtés nem olyan húzós, én nagyjából egyedül tanultam meg olaszul, szóval azt biztosan meg lehet.
A francia sem annyira nehéz (a kiejtéstől eltekintve). Suliban és angol után különösen jó.
Az orosz eléggé más nyelv, angol után nem menne sokkal könnyebben. A francia, olasz, svéd, német struktúrája közelebb áll az angoléhoz, ezért angol után könnyebbek, mint az orosz.
Rövidebbre fogva, mivel az angolhoz is több tekintetben hasonlít a francia (nyelvtan), és suliban is tanulod, ezt javaslom.
A többiek is ezt írták, csak tömörebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!