Hogyan tanulhatnék ha leghatékonyabban, legkönnyebben, leggyorsabban az emelt szintű angol érettségire?
Én is emelteztem anno, szóval lehet tudok segíteni :) először is mindegyik feladatot csináld végig, akár többször is! Amikor már másodszorra csinálod, akkor szótárazz is és a szavakat tanuld meg. Nézz körül könyvtárban, esetleg tanárodtól kérd el (ha van neki, az enyémnek volt és ő automatikusan odaadta) egy ilyen szóbeli vizsgára felkészítő könyv, azt hiszem vmi ilyesmi a címe, hogy Érettségi képernyőn vagy mi. DVD is van hozzá, megnézheted milyen egy ilyen szóbeli vizsga, megcsinálhatod a feladatokat, kijavítja a gyakori hibákat stb.
Plusz szókincs, szókincs, szókincs! Nekem az OXFORD Exam Excellence című könyv vált be. Kicsit drága, de típus feladatok vannak benne témánként, a témákhoz szójegyzet, bemutatja, hogy hogyan kell jól levelet írni és mik a legfontosabb kifejezések, amit használni kell, illetve a szóbeli vizsgára is segít, hogy mire hogyan kell reagálni meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!