Hogy lehet leghatékonyabban angol szavakat tanulni, rövid idő alatt úgy, h kapásból visszamondhassam?
Ez egyéntől, hangulattól meg még egy csomó tényezőtől függ. Én mindig úgy tanulok, hogy asszociálok:)
Azt nem tudom, hogy mennyit tudok egy nap alatt megtanulni, mivel sztem ha vki megtanulja a kötelezőt, és van szabad ideje, nem ezzel tölti, hogy a határt próbálja megtalálni:D
Pl.: Egy nap nem kell mást tanulnom, kipihent vagyok, stb. akkor egy 5 A4-es oldalnyit megtudnék tanulni. Viszont, ha már kéthete vizsgázok, tanulni kell minden nap vagy öt tantárgyra, örülök, ha kétszer eltudom olvasni a szavak listáját, és attól függ, hogy mi marad meg a fejemben, hogy mennyire koncentráltam.
Szval, hogy szűkítsük ezt, több információ kellene rólad:)
Meg végülis ezt csak te tudod megállapítani. XD
sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem van egy módszerem amit még 4.ben olvastam és azóta is igy tanulok nagyon bejön!!!!!!előszőr felosztok 3 a/4 lapot kettő fel hogy ugy nézzen ki mint a szótár mindegikre leirom a magyart az egyik oldalra és majd magamról az angolt utána veszek egy ragasztót és felragasztom a plafonra este lefekvés elött azt olvasom és van olyan amikor holnap irunk akkor beálitom az ébresztőt is még akor is elolvasom ez nagyon jó mert igy este bennemarad a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!