Angolhoz mennyi idő kell?
Figyelt kérdés
elég ostoba vagyok nyelvekből előre írom, hogy így válaszoljatok :) mennyi időre lenne szükségem naponta mondjuk 3-4 óra tanulással, hogy angolból középfokút tegyek, (ebből érettségiztem 10 éve)2012. aug. 15. 18:17
1/24 anonim válasza:
Angol kutatók számításai szerint 0.94578645477 év kell hozzá.
2/24 A kérdező kommentje:
10 éve 4 kaptam mondjuk akkor jól nyomtam, azóta sem foglalkoztam vele, néztem egy tesztet rengeteget elfelejtettem, most nagyon kezdő szinten vagyok
2012. aug. 15. 18:19
3/24 A kérdező kommentje:
ez komoly, első :)
2012. aug. 15. 18:20
4/24 A kérdező kommentje:
ezt most vegyem hasznos válasznak, legyen :)
2012. aug. 15. 18:21
5/24 anonim válasza:
Ha 4-es voltál belőle, kb. 2 hónapot szánj a régi tudások felfrissítésére. Ha nincs nyelvérzéked, de a magyar nyelvtanban tuti vagy, 2 évet tervezz. Ha a magyar nyelvtan sem az igazi, akkor legalább fél évvel többet, mert akkor nehezen követed az idegen nyelv számodra fura logikáját. Általában azok tanulnak könnyen nyelvet, akik a magyar nyelvtannak is jó haverok.
6/24 A kérdező kommentje:
ááááááááááááááááááááááá 2,5 év az iszonyat sok azt hittem majd biztatni fogtok 5 és 6 hónapokkal
2012. aug. 15. 18:28
7/24 A kérdező kommentje:
elég árnyalt a 2hónap és a két év nem :) ??????????
2012. aug. 15. 18:28
8/24 anonim válasza:
Öt és hat hónap? Úgy nem leeht angolt tanulni, hogy kapásból lenézed a nyelvet. Márpedig sokaknál ezt látom (főleg olyanokbál, akik évtizedek alatt sem tanultak meg rendesen angolul)
Nem idő kell hozzá, hanem hatékony tanulási módszer, motiváció és érdeklődés. Illetve külleges helyzetek is segíthetnek (pl. külföldi út, külföldi szerelem). % év sem elég sokra, ha végig csak unalams munkafüzeteket töltögetsz ki, míg félév alatt is sokat fejlődhet valaki külföldön. De ha maradsz a hagyományos módszereknél, akkor sem mmindegy, milyen a tanár, a nyelvtanfolyam.
9/24 A kérdező kommentje:
nem nézem le a nyelvet, " különleges helyzet" külföldi út, külföldi szerelem, a mai világban, hidd el én aztán tényleg keveset költök magamra se buli, se cigi, se kávé, se ital, az " különleges helyzet" hogy ilyen kevés pénzem van és, hogy előrébb jussak nyelvet akarok tanulni, hogy egy kicsivel jobban menjen, "külföld" még a Balatont sem láttam
2012. aug. 15. 18:39
10/24 anonim válasza:
Jó... most paanszkodni szerettél volna, vagy a nyelvtanulásról többet megtudni, ha már elmondásod szerint ostoba vagy a nyelvekből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!