Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan mondanátok angolul?

Hogyan mondanátok angolul?

Figyelt kérdés
szinten tartani valamit
2012. aug. 15. 00:08
 1/9 anonim válasza:
keep on
2012. aug. 15. 00:13
 2/9 A kérdező kommentje:
hmmm... ez nem tűnik helyesnek...
2012. aug. 15. 00:28
 3/9 anonim ***** válasza:
hogy szinten tartani valamit? mint mondjuk a 4.6-os átlagodat szinten tartani szóval, hogy ne romoljon így érted vagy hogy? :)
2012. aug. 15. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:

00:31 vagyok

a keep on azt jelenti, hogy tarts ki vagy hogy tovább csinálni. ennek az a 2 jelentése van.

2012. aug. 15. 00:33
 5/9 A kérdező kommentje:

az angol olvasási képességem szinten van tartva

valahogy úgy mondanám, hogy: my reading skill is kept .... ???

2012. aug. 15. 00:35
 6/9 A kérdező kommentje:

végül is igen

"szinten tartani" olyan értelemben, hogy "megakadályozni, hogy ne romoljon"

2012. aug. 15. 00:37
 7/9 A kérdező kommentje:

A szövegkörnyezet így néz ki:

I have been reading English on the internet practically every day ever since I came home, so my reading skill is kept ... ???

2012. aug. 15. 00:40
 8/9 anonim ***** válasza:

"I have been reading English on the internet practically every day ever since I came home, so my reading skill is kept ... ???"

Up. A "keep up" igéből (pl. szokták mondani ha valamit jól csinálsz hogy "Keep it up!" ami annyit jelent hogy "Csak így tovább!" vagyis tartsd szinten az eddigi teljesítményt)

2012. aug. 15. 00:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Utánanéztem egy angol nyelvű online értelmező szótárban, és tényleg beleillik a jelentése a szövegkörnyezetbe...

Nagyon idegesít, hogy nem jöttem rá magamtól...

De köszönöm szépen a választ!

2012. aug. 15. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!