EmilyRose kérdése:
Hogyan tudnék élőben angolul gyakorolni, de tanfolyami kereten kívül?
Figyelt kérdés
Borsod megyei vagyok. Szeretném, ha gyakorolhatnék úgy angolul, kb. egyelőre középszinten valakivel, hogy elmegyünk valamerre, akárcsak bevásárolni, sétálni, és csak angolul beszélgetnénk, vagy sehogyse :D
Ami nálam elég érdekesen jönne ki, mert magyarban sokat beszélek.
Szóval, What do you think?
EmilyRose (17/L)
2009. júl. 18. 02:42
1/5 anonim válasza:
Esetleg fogadhatsz cserediákot,amikor van rá lehetőség a sulidban.Vagy valami barátnőddel megbeszélitek hogy csak angolul beszéltek,ami egyébként vicces,mi már csináltuk buszon is,mindenki bámult,meg beszéltek,hogy gya ezek angolok:D De szerintem a cserediák fogadása,ami mindenképpen hasznos lenne.Legjobb,ha angol,ír,stb..tehát angol anyanyelvűt fogadsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó ötlet az a cserediák, de itt nem fér el :D Egy szobában 5en vagyunk, nincs is több hely :( Pedig örülnék neki, mert bírom a cserediákokat :D
2009. júl. 19. 10:46
3/5 anonim válasza:
jah:/ igen nekem sem lehet,mert kicsi a lakás:(
4/5 anonim válasza:
Egyébként ez a cserediák-dolog hogy működik?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!