Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi jut először eszetekbe egy...

Mi jut először eszetekbe egy magyar 17 éves fiúról, aki vagy németet vagy franciát vagy olaszt vagy spanyolt tanul?

Figyelt kérdés
mindegyikhez írjatok valamit lehetőleg, köszi!

2012. júl. 24. 23:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

német - szereti a vad szexet és emellett még a jövőjére is gondol

francia - tudja, hogy nem igaz, hogy nehéz nyelv; művészlélek

olasz - szenvedélyes, romantikus, a szívére hallgat, nem az eszére

spanyol - tipikus "menőgyerek", akit magával sodort a mostanság tomboló spanyol-mánia

2012. szept. 4. 22:12
 22/24 webnyelv ***** válasza:
Azt a mindenit, erre a kérdésre még mindig jönnek válaszok? :D
2012. szept. 4. 23:56
 23/24 A kérdező kommentje:
úgy látszik! :D egyébként nem tudom miért írják ezt a spanyol mániát, de nagyon sok helyen olvastam már róla, nekem pont, hogy fura kiejtése olyan es-es - spagnoles :P
2012. szept. 8. 22:08
 24/24 A kérdező kommentje:
úgy látszik! :D egyébként nem tudom miért írják ezt a spanyol mániát, de nagyon sok helyen olvastam már róla, nekem pont, hogy fura kiejtése olyan es-es - spagnoles :P csak az olasz!:DD
2012. szept. 8. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!