Mi jut először eszetekbe egy magyar 17 éves fiúról, aki vagy németet vagy franciát vagy olaszt vagy spanyolt tanul?
Figyelt kérdés
mindegyikhez írjatok valamit lehetőleg, köszi!2012. júl. 24. 23:28
21/24 anonim válasza:
német - szereti a vad szexet és emellett még a jövőjére is gondol
francia - tudja, hogy nem igaz, hogy nehéz nyelv; művészlélek
olasz - szenvedélyes, romantikus, a szívére hallgat, nem az eszére
spanyol - tipikus "menőgyerek", akit magával sodort a mostanság tomboló spanyol-mánia
22/24 webnyelv válasza:
Azt a mindenit, erre a kérdésre még mindig jönnek válaszok? :D
23/24 A kérdező kommentje:
úgy látszik! :D egyébként nem tudom miért írják ezt a spanyol mániát, de nagyon sok helyen olvastam már róla, nekem pont, hogy fura kiejtése olyan es-es - spagnoles :P
2012. szept. 8. 22:08
24/24 A kérdező kommentje:
úgy látszik! :D egyébként nem tudom miért írják ezt a spanyol mániát, de nagyon sok helyen olvastam már róla, nekem pont, hogy fura kiejtése olyan es-es - spagnoles :P csak az olasz!:DD
2012. szept. 8. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!