Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítjátok ezt az angol...

Lefordítjátok ezt az angol szöveget?

Figyelt kérdés

On Sundays I usually sleep until 9 o'clock. After I wake up I have a breakfast, and then watch TV. Around 10 o'clock I make the bed and clean my room. By the way my room is very small - the smallest in our 3 bedroom flat. I don't like live here.

So after cleaning, sometimes - when I have a lots homework - I study, but usually I do my homeworks on Saturday. So if I don't study, I help to my mom in the cooking, or play with my dog. We have a lunch at 12 or at least 12.30. After lunch, I go out with some of my friends. I get home about 4 o'clock and we - me and my family - play cards. I have a dinner at 7 o'clock and then watch TV, have a shower, and go to bed 22 or 23 o'clock.

2012. júl. 15. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Vasárnap szoktam aludni 9-ig óra. Miután felébredtem Nekem van egy reggeli, majd tévézni. Körülbelül 10 órakor az ágyat, és tisztítsa meg a szobámban. Apropó szobám nagyon kicsi - a legkisebb a 3 szobás lakás. Nem szeretek itt élni.

Így a tisztítás után, néha - amikor már a sok házi feladatot - tanulok, de általában is teszek, házi feladatok szombaton. Tehát, ha nem tanulnak, segítek, hogy anyukám a főzés, vagy játszani a kutyámmal. Van egy ebéd vagy legalább 12 12.30. Ebéd után kimegyek néhány barátommal. Hazaérek kb 04:00 és mi - én és a családom - kártyázni. Nekem van egy vacsora 7 órakor, majd tévézni, van zuhanyzó, és lefekszik 22 vagy 23 órakor.

2012. júl. 15. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Google fordító? Szánalmas. :D Most nincs időm fordítgatni, de este lehet, hogy visszajövök és lefordítom, jó?
2012. júl. 15. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap általában 9-ig alszom. Miután felkeltem, megreggelizem, majd tévét nézek. 10 körül beágyazok és kitakarítom a szobám. A szobám egyébként nagyon kicsi -a legkisebb a háromszobás lakásunkban. Nem szeretek itt lakni. Tehát takarítás után néha -amikor sok leckém van-tanulok, de általában szombaton írom meg a leckét. Ha pedig nem tanulok, akkor segítek anyukámnak a főzésben vagy a kutyámmal játszom. Délben vagy legkésőbb fél 1-kor ebédelünk. Ebéd után elmegyek a barátaimmal valahova. 4 körül hazamegyek és mi-én és a családom- kártyázunk. 7-kor vacsorázom, utána tévézek, lezuhanyzom és 10-kor vagy 11-kor lefekszem aludni.
2012. júl. 15. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Na jó, megelőztek. :D Na mindegy...
2012. júl. 15. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2012. júl. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!