Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Megnéznétek az angol levelemet...

Megnéznétek az angol levelemet? Mik benne a hibák?

Figyelt kérdés

Dear Hannah,

Thank you very much yours letter. It's very thoughtful of you to ask me about my eating habits. You know, I'm not really picky/I'm not at all chossy.

Usually I don't have a big breakfats. I just eat some sncaks, bread with butter and I drink a cup of hot cocoa. I like a piece of toast with jam or butter with a cup of white coffee.

I always eat anything lunch, which is always a hot meal. I don't like a greasy food.

I eat some dessert in the afternoon.

I have never a big dinner only the second course.

I don't drink sugary soft drinks only mineral water.

My absolute favourite dish is pancage with jam, vannilia or chocolate pudding. I like chicken paprika, Hungarian Chicken Soup, Fishsoup, Noodles and Hungarian Gulash. But I like eating some salad.

I reraly eat junk food. for example, hamburger, hot dog, chips, sweet. They are low invitamins. So I avoid a jung food.

Thanks for your interest again. I hope to see you soon.

Yours,

XY

2012. júl. 12. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:

thank you very much for your letter. ezt így használjuk, nem tudom a másik létezik-e... ha igen, akkor nem szóltam (:

breakfast, snack, elírás.

nem kell hogy I drink, elég csak hogy drink mert már egyszer használtad, hogy I.

i always eat anything lunch, ez hülyén hangzik, nem is sok értelme van, talán hogy I always eat something for lunch. i don't like greasy food, nincs a.

a chicken paprika... uu nézz utána, ennek biztos van jobb neve is... ráadásul nem kell őket nagy betűvel írni.

rearly, ezt elírtad. i avoud junk food, nincs előtte a.

többet hirtelen nem találok, hátha a többiek.

2012. júl. 12. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!

Gondoltam, hogy nem kell nagybetűkkel írni az ételneveket, csak nekem egy jegyzetben így volt: biztos azért, hogy jobban memorizáljam.:) Mi mikor érettségiztünk a paprikás csirkére a chicken paprika használtuk.

Szerintem "yours" kell, mert a TE leveled, de lehet h. nem!

2012. júl. 13. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:

lehet ez sem tökéletes, de néhány javítás, amit az előző válaszadó kihagyott:

I usually eat some dessert in the afternoon.

I never have a big dinner only second course.

I don't drink soft drinks only mineral water.

My absolute favourite dish is pancake with jam, vanilla or chocolate pudding.

But I like eating different salads

I rarely eat junk food. For example, hamburger, hot dog, chips, sweets. They are low in vitamins. So I avoid junk food.

2012. júl. 13. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:

az tuti, hogy Thank you for your letter.

s nem kell!!!

2012. júl. 13. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :))
2012. júl. 13. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!