Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » NÉMET! "Die datensammlung und...

NÉMET! "Die datensammlung und der geplante Prozess mit die Teilabschnitte sind in dem File. " Helyes ez így?

Figyelt kérdés

Az adatgyűjtés módját és a tervezett folyamatot a file tartalmazza. - Ezt szerettem volna kifejezni! :)

(The data clollection plan and the planned process are in the file with details.)

2012. júl. 11. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
mit DER Teilabschnitte
2012. júl. 12. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Tényleg! Részes este a mit!

Köszi!

2012. júl. 12. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:

datensammlung szerintem Datensammlung, főnév, tehát nagybetű.

Die Datensammlung und der geplante Prozess mit der Teilabschnitte sind in dem File.

Die Weise der Datensammlung und der geplante Prozess sind in dem File.

Jó németesek, passzívba is átalakíthatóak ezek a mondatok? Például így: ?

Die datensammlung und der geplante Prozess mit die Teilabschnitte werden im File gewesen.

Die Weise der Datensammlung und der geplante Prozess werden im File gewesen.

Bocs az Off-ért, de a passzív még nem világos számomra, csak próbálkozom :)

2012. júl. 12. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mancs az utolsó kommentre. Szerintem mehet passzívba, de nem vagyok agyontanult németes :)
2012. júl. 16. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!