Mik a leghatásosabb nyelvtanulási módszerek? Tapasztalatokkal megfűszerezve érdekelne, kinek hogy sikerűlt elsajátítani?
Kinek milyen fajta nyelvtanulási módszerek használtak?
-Beseggelés a szavakra
-Tanfolyamok
-Magánórák magántanárnál
-Alfás ( brain turbó)
-Angol film, zene nézés hallgatás
-Otthon tankönyvből
Melyik az ami tényleg hatásos? Egyéb módszerek?
Ha a szótanulás nem megy nagyon, én tudom ajánlani a Quizlet - et. Ott én naponta beírok száz szót, és meg is tanulom estére. :D
Azért lehet, hogy egy kicsit túlzás. Van hang is, meg lehet csatolni képeket is. Amúgy elfelejtettem írni az elején, hogy honlap.
Köszönöm a hasznos válaszokat.:) Az első kommentelőnek.
Sajnos a te módszered, csak akkor működik, ha a másik fél tud elég jól angolul, ha esetleg vamit hibázol ő észrevegye és kijavítsa, de viszont, hatásosnak biztos hatásos, főleg azért ,mert valódi élethelyzetet szimulátok:)
2.kommentelőnek:
Nagyon jó oldal és ami jó azt teszel bele amit akarsz, de ugyan ez a hátránya is. hogy tudnod kell a szó többi jelentését is. És vagy utánakeresni a szónak, hogy az már ragozott vagy sem, de most belegondolva épp az a j benne, mert ha többet foglalkozol vele, akkor annál jobb esélye van a rögzülésre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!