Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olyan angoltanárt ismertek,...

Olyan angoltanárt ismertek, aki házhoz is tud jönni Bp-en és tutira jól tud tanítani nyelvérzék nélüli negatív tapasztalatokkal teli emberkét (engem) is?

Figyelt kérdés
Meg kell tanuljak angolul, de nem megy. Van ötletetek? Itthon babázom, tanfolyamra nem tudok járni, ezért magántanárra gondoltam, de olyat szeretnék, akinek nagy tapasztalata es sok sikere van. Kéne egy nyelvvizsi is sajna. :O(
2008. szept. 11. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom van e iwiw-ed de ott nézd meg Szakácsi Esztert beceneve Csóti ő az én angol tanárom volt jött házhoz nemtudom hogy vállal e még el ilyet de próbáld meg azért:) nagyon barátságos és aranyos lány:)
2009. jan. 4. 20:53
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Ha még mindig aktuális a kérdésed én szívesen segítek neked.

Írj privibe georgewegera@gmail.com

Felsőfokú Cambridge-i nyelvvizsgám van ,proficiency folyamatban,

Várom válaszod,,

2009. aug. 9. 01:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én angolt tanítok, írj nekem privátban és megbeszéljük a részleteket. István
2010. dec. 26. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!