Valaki letudná fordítani németre?!
Figyelt kérdés
Az én legjobb barátom Máté. 19 éves,180cm magas, barna haja és barna szeme van.Kedves és barátságos. Egy iskolába jártam vele. Sokszor szoktam vele focizni. Hétvégenként együtt megyünk bulizni.2012. jún. 7. 19:30
1/4 anonim válasza:
Mein bester Freund heisst Máté. Er ist 19 Jahre alt, 180 cm hoch, er hat braune Haare und braune Augen. Er ist nett und freundlich. Ich habe mit ihm die gleiche Schule besucht. Ich spiele oft mit ihm Fussball. Am Wochenende gehen wir immer gemeinsam aus.
2/4 anonim válasza:
Jó a fordítás, kivéve egy szót:
"Ich habe mit ihm die gleiche Schule besucht."
Nem hasonló iskolába jártunk, hanem ugyanabba.
"Ich habe mit ihm dieselbe Schule besucht."
3/4 anonim válasza:
Még egy hibát csak most vettem észre. Személyeknél nem használjuk a "180 cm hoch", hanem a "180cm groß"-t
4/4 anonim válasza:
Az utolsó mondatban szerintem nem gemeinsam, hanem zusammen.An Wochenenden gehen wir immer zusammen aus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!